Over 3A ICT Consulting BV

Wie ben ik

Guy De Backer (bestuurder)

Oprichter en BI expert, Guy is de drijvende kracht achter het bedrijf. Met zijn +15 jaar relevante ervaring in het werken met data en zijn analytisch en probleem oplossend vermogen helpt hij uw bedrijf in het bruikbaar maken van uw data.

Sinds 2022 werk ik als freelance BI-expert en help ik bedrijven om hun gegevens bruikbaar te maken. Met meer dan 20 jaar relevante ervaring in verschillende ETL- en rapportagetools als werknemer bij verschillende Belgische bedrijven, breng ik een “can do” mentaliteit en sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden met me mee. Als u geïnteresseerd bent om met mij samen te werken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via de contact-knop op deze pagina.

Daarnaast bied ik sinds 2011 ook IT-diensten aan particulieren en zelfstandige professionals. Ik heb meerdere jaren aantoonbare en relevante ervaring in het bieden van ondersteuning en advies als professionele IT-specialist. Ik heb ervaring met verschillende softwarepakketten en de nodige kennis om IT-infrastructuur op te zetten en te onderhouden.
Ook voor aankoop van computers en randapparatuur bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn toegevoegde waarde voor u als klant? Ik ben uw enige aanspreekpunt voor problemen met computers of softwarepakketten. Ik neem de stress weg bij het zoeken naar oplossingen en bied u de ondersteuning die u nodig heeft.