Freelance BI expert, advies, ondersteuning en verkoop van PC’s

Ik ben Guy De Backer, bestuurder van 3A ICT Consulting BV uit Zeveneken (Lochristi in de buurt van Gent).

In 2022 ben ik gestart als freelance BI expert en help ik bedrijven bij het bruikbaar maken van hun data. Hiervoor kan ik terugvallen op meer dan 15 jaar relevante ervaring met verschillende ETL en rapporteringstools bij verschillende Belgische ondernemingen. Mijn "can do" mentaliteit en sterk analytisch en probleemoplossend vermogen zijn hierbij mijn grootste troeven. Als u hiervoor met mij wenst samen te werken, neem dan zeker contact via de contact gegevens onderaan deze pagina.

Sinds 2011 lever ik in IT diensten aan particulieren en zelfstandigen, hiervoor kan ik terugvallen op meerdere jaren relevante ervaring in het geven van ondersteuning en advies als professioneel IT'er. Ik heb ervaring met de verschillende software pakketten. Daarnaast heb ik ook de nodige kennis voor het opzetten en onderhouden van IT infrastructuur binnen KMO's.

Mijn meerwaarde voor u als klant? Ik ben uw enige aanspreekpunt voor problemen met computers of softwarepakketten.
Ik ontneem ik u onder andere de stress bij het zoeken:

  • naar nieuw computermateriaal
  • naar een oplossing voor problemen met het beheer van of rapporteren op uw gegevens

Samengevat: ik ben uw "Single Point Of Contact" voor IT problemen.

Zoals hierboven reeds vermeld is mijn professionele specialisatie Business Intelligence. in gewone mensentaal: ik breng data uit verschillende pakketten samen en maak op deze geconsolideerde gegevens rapporten. Ik heb ook ervaring met het ontwikkelen van API's voor de integratie van websites en backend systemen (met Talend en Python). Sinds 2022 is dit de hoofdactiviteit van 3A ICT Consulting BV.

Uw privacy is voor 3A ICT Consulting ook heel belangrijk, ons privacy statement kan u hier nalezen.

Ons Cookie beleid kan u hier nalezen.

Dell logo
Bitdefender logo
Microsoft logo